Hoe, wat en waar op deze site.

Dit is een kleine handleiding van wat je waar kan vinden.

 

Op de homepage staan de 5 nieuwste modellen alsook 5 willekeurige modellen die op de site staan. Je kan daarop doorklikken door op het merk en model van de auto te klikken of door op meer info te klikken. Op de model pagina kan je op de blauwe hyperlinks doorklikken.

Je kan zoeken op coureur, races, automerken, jaartal, teams en circuits. Dit kan door op een van de buttons te klikken die bovenaan en onderaan de site staan.

Je krijgt dan een tussenpagina waar je je keuze kan maken. Maar dat spreekt wel voor zich denk ik.

 

Verder kan je nog zoeken op Zandvoort GP F1. Deze pagina is nog onder constructie. Wat hier komt te staan zijn modellen die tijdens de officiële GP van Nederland op het circuit van Zandvoort bij de eerste  drie zijn geëindigd.

 

Rechts bovenin zie je nog 5 gekleurde buttons.

Voor deze buttons geld dat ze maar deels in gebruik zijn. Dat komt nog wel maar ik ben eerst nog bezig om de site te vullen met de modellen die ik heb.

 

Ook rechts bovenin staan nog wat interessante links en een contact formulier. Bekijk het maar eens en vul vooral het contact formulier in als je vragen en/of opmerkingen hebt of als je bijvoorbeeld je waardering wil uitspreken.

 

Als laatste zie je ook nog een zoek veld (met een loepje). Je kan hier op automerk zoeken. Door bijvoorbeeld op Porsche te zoeken krijg je een overzicht van alle Porsche ’s in de verzameling.

 

De site is dus nog niet klaar en daarom is het verstandig om regelmatig hier terug te komen om niets te missen…

Ik ben nog steeds bezig om al mijn modellen in te voeren. Als dat klaar is ga ik verder met de ander buttons. Maar ook ander info die nu nog niet ingevuld is.

 

Ik zou zeggen, duik er maar eens in en ontdek wat er allemaal te zien is.  Veel plezier!